Femina Flora Oral - 30 vcaps
NEW ROOTS HERBAL

Femina Flora Oral - 30 vcaps

NEW ROOTS HERBAL
NRH2286

€41.27

Het helpt de vaginale flora in evenwicht te houden FeminaFlora Oral wordt gekenmerkt door de selectie van wetenschappelijk bewezen probiotische stammen en aanvullende natuurlijke prebiotica. Het is het ideale product voor het behoud van een evenwichtige vaginale flora en de bestrijding van vaginale infecties.

  • Vaginale infecties veroorzaakt door gist (candidiasis) of bacteriën (vaginose). 
  • Preventie van terugkerende vaginale infecties door zowel gist als bacteriën (ideaal voor langdurig gebruik).

Delivery time: 2 - 5 business days

Het helpt de vaginale flora in evenwicht te houden FeminaFlora Oral wordt gekenmerkt door de selectie van wetenschappelijk bewezen probiotische stammen en aanvullende natuurlijke prebiotica. Het is het ideale product voor het behoud van een evenwichtige vaginale flora en de bestrijding van vaginale infecties.
  • Vaginale infecties veroorzaakt door gist (candidiasis) of bacteriën (vaginose).
  • Preventie van terugkerende vaginale infecties door zowel gist als bacteriën (ideaal voor langdurig gebruik)
FeminaFlora Oral bevat extra Lactobacillus-soorten die het brede spectrum van voordelen van de diverse formule. Deze formule bevat ook meer dan 4 miljard CFU's Bifidobacterium bifidum en Bifidobacterium longum; probiotische soorten verblijven meestal in de dikke darm waar ze de prestaties van het immuunsysteem versterken.

Gebruiksadvies

De aanbevolen dosering van de FeminaFlora Oral is 1-2 capsules per dag. Als u antibiotica gebruikt, neem dit product ten minste 2-3 uur voor of na inname van de antibiotica. De aangegeven aanbevolen dagelijkse dosis. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Voor optimale bewaarcondities, bewaar op een koele, droge plaats. (59 ° -77 ° F / 15 °-25 ° C) (35-65% relatieve vochtigheid).

Waarschuwingen:

Raadpleeg een deskundige voordat u dit product gebruikt als u misselijkheid, koorts, braken, bloederige diarree of ernstige buikpijn; of als u een speciale medische aandoening heeft; of als u een immuungecompromitteerde aandoening heeft (bijv. lymfoom of AIDS). Stop het gebruik als de symptomen van spijsverteringsproblemen langer dan 3 dagen aanhouden.

Capsule

Elke capsule FeminaFlora Oral biedt meer dan 55 miljard levende cellen, met 16 heilzame stammen (10 van menselijke oorsprong, 5 uit zuivel en 1 plantaardig). Het bevat meer dan 31 miljard CFU's van Lactobacillus rhamnosus en casei. Deze 2 menselijke stammen zijn overheersen in de vaginale flora en produceren melkzuur, waardoor de vaginale pH-waarde wordt verzuurd en de proliferatie van pathogene bacteriën en gisten wordt voorkomen ziekteverwekkende bacteriën en gisten.
Deze formule bevat ook Lactobacillus crispatus en Lactobacillus gasseri, twee van de meest voorkomende probiotica in de vagina. twee van de meest voorkomende probiotica in de vaginale flora, naast Bifidobacterium breve en Lactobacillus johnsonii. Onze formule bevat ook bevat twee Bifidobacterium-soorten die typisch in de dikke darm verblijven en die het immuunsysteem versterken.
De GPS™ natuurlijke plantaardige capsule op waterbasis met enterische coating beschermt de inhoud tegen maagzuur. De capsule lost alleen lost op in de darm-pH, waardoor de inhoud van de capsule met 100% potentie wordt afgegeven.

Inuline

Een fructooligosaccharide (FOS) uit planten, gewonnen uit de cichoreiwortel (Cichorium intybus). Het werkt als een prebioticum, dat een geschikte omgeving schept voor probiotica, of nuttige micro-organismen, om zich sneller en in grotere hoeveelheden te vermenigvuldigen (21-23). grotere hoeveelheden. Het verhoogt de populatie van Bifidobacterium probiotica in de dikke darm en vermindert toxische metabolieten en schadelijke enzymen. Het voorkomt pathologische en autogene diarree en constipatie en beschermt de leverfunctie.

Arabinogalactan

Een plantaardige arabinooligosaccharide (AOS), afkomstig van de alerceboom (Larix laricina). Het is een uitstekend prebioticum omdat het de productie van korte-keten vetzuren verhoogt, voornamelijk butyraat, dat fungeert als een energie substraat voor de epitheelcellen van de dikke darm en als bescherming voor het darmslijmvlies. Het activeert de immuunrespons en stimuleert selectief de groei en activiteit van probiotische bacteriën. Het is nuttig voor het bestrijden van infecties vanwege zijn vermogen om bacteriële hechting te verminderen. Bovendien verlaagt het de pH van de darmen en verbetert het de absorptie van mineralen.

Menselijke stammen:
Lactobacillus rhamnosus UB511519,000 miljard CFU38,000 miljard CFU
Lactobacillus acidophilus UB59975,250 miljard CFU10,500 miljard CFU
Lactobacillus casei UB149912,000 miljard CFU24,000 miljard CFU
Bifidobacterium bifidum UB42802,000 miljard CFU4,000 miljard CFU
Bifidobacterium breve UB86742,000 miljard CFU4,000 miljard CFU
Bifidobacterium longum UB76912,000 miljard CFU4,000 miljard CFU
Lactobacillus crispatus UB47190,750 miljard CFU1,500 miljard CFU
Lactobacillus gasseri UB81410,750 miljard CFU1,500 miljard CFU
Lactobacillus rhamnosus GG0,300 miljard CFU0,600 miljard CFU
Lactobacillus acidophilus LA-140,300 miljard CFU0,600 miljard CFU
Zuivel stammen:
Lactobacillus casei LC-110,300 miljard CFU0,600 miljard CFU
Lactobacillus helveticus UB72290,500 miljard CFU1,000 miljard CFU
Lactobacillus paracasei UB19780,600 miljard CFU1,200 miljard CFU
Lactobacillus johnsonii UB33940,750 miljard CFU1,500 miljard CFU
Lactobacillus reuteri UB24190,500 miljard CFU1,000 miljard CFU
Plantenstam:
Lactobacillus plantarum UB27838,000 miljard CFU16,000 miljard CFU
Inuline10 mg20 mg
Arabinogalactan (AOS)10 mg20 mg

CFU: Kolonievormende Eenheid Cellen

Ingrediënten De FeminaFlora Oral is samengesteld uit aardappelzetmeel, bacteriecultuur (55 miljard levende gezonde cellen per capsule; zie voedingsinformatie), inuline (uit cichoreiwortel, Cichorium intybus), arabinogalactaan (uit Larix laricina), antioxidant (natrium-L-ascorbaat), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), GPSTM plantaardige capsule met enterische coating (glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; waterige enteric-coating oplossing; gezuiverd water).


Raw Material: Arabinogalactan, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Inuline, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus johnsonii , Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri