Oligomax Mangaan-Koper - 150ml
NUTERGIA

Oligomax Mangaan-Koper - 150ml

NUTERGIA
NG3282-670

€17.00

Voedingssupplement op basis van natriumarm zeewaterconcentraat en een gepatenteerd Frans lithothamniumextract, bronnen van mineralen en oligo-elementen.

Delivery time: 1 business day

OLiGOMAX Mangaan-Koper is een synergie van mineralen en oligo-elementen van natuurlijke oorsprong: associatie van zeewaterconcentraat en lithothamnium, roodwier en bron van oligo-elementen, aangevuld met geselecteerde oligo-elementen voor hun gunstige effecten, waaronder mangaan en koper.

Koper ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.

Wanneer wordt het aanbevolen ?

OLiGOMAX Mangaan-Koper kan worden aanbevolen tijdens de winterperiode of in risicoperiodes om de natuurlijke weerstand te ondersteunen.

Aanbevolen gebruik

5 ml per dag in 1 glas water (150 ml) aanlengen.

Vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Bewaring : Buiten het bereik van kinderen en op een temperatuur < 25°C bewaren.

Waterige oplossing van oligo-elementen (gefilterd water, natriumarm zeewaterconcentraat, gestandaardiseerd lithothamniumextract - Phymatolithon calcareum Pall., ijzer-, zink- en kopergluconaat, chroomchloride, mangaansulfaat, natriumseleniet en -molybdaat), conserveermiddel: kaliumsorbaat; zuurteregelaar: kaliumhydroxide.

SamenstellingPer 5 ml
Mangaan2 mg (100% RI*)
Koper1 mg (100% RI*)
Referentie-Innames

Categorie: Minerals
Form: Liquid
Raw Material: Copper, Manganese