Digest Gold - 120 caps
ENZYMEDICA

Digest Gold - 120 caps

ENZYMEDICA
ENZDIG

€64.95

Digest Gold bevat een brede mix van dertien verschillende spijsverteringsenzymen. Deze worden aangevuld door de gepatenteerde mix ATPro™ met daarin ATP, magnesium, fytase en co-enzym Q10 voor maximale potentie. De actieve stoffen in deze formule zijn verpakt in een plantaardige capsule. De capsules zijn verder vrij van toevoegingen, volledig puur dus.

Delivery time: 1 business day

Digest Gold van Enzymedica bevat een brede mix van dertien verschillende spijsverteringsenzymen. Deze worden aangevuld door de gepatenteerde mix ATPro™ met daarin ATP, magnesium, fytase en co-enzym Q10 voor maximale potentie. De actieve stoffen in deze formule zijn verpakt in een plantaardige capsule. De capsules zijn verder vrij van toevoegingen, volledig puur dus.

Gebruiksaanwijzing

Neem driemaal daags 1 capsule bij de maaltijd. Aanbevolen dosering niet overschrijden tenzij geadviseerd door een professional.

Bewaaradvies

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Niet in de koelkast. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Spijsverteringsenzymen in Digest Gold

Spijsverteringsenzymen zijn onmisbaar tijdens het omzetten van je voedsel in voedingsstoffen. Tijdens je verteringsproces werken ze als een schaar. Ze knippen als het ware het voedsel dat je eet op in kleinere componenten. Deze kleine componenten worden uiteindelijk via de darmen opgenomen in jouw bloed. Er zijn ook enzymen die niet als schaar werken, maar juist dit soort verteringsprocessen versnellen. Deze heten ook wel katalysatoren. Zo knipt amylase bijvoorbeeld amylose (een vorm van zetmeel) op in kleine koolhydraten, zoals dextrine, maltose en glucose. Protease is juist een groep van enzymen dat de vertering van eiwitten versnelt. Spijsverteringsenzymen komen voor in je voeding. Door moderne landbouwmethoden en het verhitten van onze voedingsmiddelen is het aantal enzymen dat wij binnenkrijgen de laatste jaren teruggelopen. Digest Gold bevat daarom een bron van verschillende actieve spijsverteringsenzymen, die je door middel van de capsules gemakkelijk kunt innemen.

Digest Gold van Enzymedica, hoogwaardige kwaliteit

Enzymedica is het meest verkochte merk van enzymen in Amerika en dat is wat ons betreft niet voor niets. Jaarlijks winnen ze vele prijzen voor hun innovatieve formules. Alle hoogwaardige enzymen formules worden gemaakt van de beste ingrediënten en volgens hun drie pijlers: schoon, duurzaam en effectief. Vooral dat laatste is belangrijk voor jou om te weten, want de effectiviteit van enzymen is niet altijd eenvoudig.

Enzymedica gebruikt in hun formules enzymen van het gepatenteerde Thera-blend™. Dit houdt in dat ze per enzym een mix van verschillende stammen gebruiken. Doordat je per enzym een compleet spectrum van dat enzym binnenkrijgt, kunnen de enzymen beter hun werk uitoefenen in verschillende pH-waardes. Hierdoor zijn de enzymen in de formules van Enzymedica in staat in meerdere gebieden van ons lichaam werkzaam te zijn, ook al zijn pH-waardes verschillend. Hierin is Enzymedica uniek. Verder zijn de producten volledig natuurlijk, van eerlijke herkomst en zonder slechte toevoegingen, zoals je van al onze producten gewend bent.

Samenstelling per dagdosering%RI*
Amalyse (Thera-blend™)69.000 DU
Protease (Thera-blend™)240.000 HUT
Glucoamylase150 AGU
ATPro™ (ATP, magnesiumcitraat, fytase en co-enzym Q10)75mg - 900 miljoen LCU
Alpha Galactosidase1350 GaIU
Cellulase (Thera-blend™)9.000 CU
Lipase (Thera-blend™)12.000 FIP
Lactase2.700 ALU
Beta Glucanase75 BGU
Maltase600 DP°
Xylanase1650 XU
Invertase720 SU
Pectinase135 Endo-PGU
Hemicellulase90 HCU

* RI = Referentie-inname

Ingredienten

Amylase (Thera-blend™), protease (Thera-blend™), glucoamylase, ATPro™ (ATP, magnesiumcitraat, fytase, co-enzym Q10), lactase, betaglucanase, alfagalactosidase, cellulase (Thera-blend™), lipase (Thera-blend™), maltase, xylanase, invertase, pectinase, hemicellulase, plantaardige capsule (cellulose en water).Characteristic: Non-GMO, Vegan
Free from: Gluten, Soya, Sugar
Raw Material: Alpha-galactosidase, Amylase, Beta-glucanase , Cellulase, Coenzyme Q10, Fytase, Glucoamylase , Hemicellulase, Invertase, Lactase, Lipase, Magnesium, Maltase, Pectinase, Protease, Xylanase